O nama

Poslovanje naše kompanije počelo je u Minhenu 2011. godine baveći se raznim sferama posredovanja. Stečenim iskustvom poslovanja na teritoriji Nemačke želeli smo da se približimo srpskom tržistu i stručnom medicinskom kadru iz Srbije.

Tim pristupom klijentima smo omogućili direktnu saradnju i kontakt kako sa našim timom tako i sa nemačkim poslodavcima.

BEL MEDIGAL je agencija za zapošljavanje, specijalizovana za zapošljavanje medicinskog kadra u Nemačkoj. Sarađujemo sa velikim brojem renomiranih klinikama na teritoriji cele Nemačke. Vođeni iskustvom, znanjem i konstantnim praćenjem ove vrste tržišta, nastojimo da naše usluge i ponude budu iznad svih konkurencija.

Proces zapošljavanja je vrlo kompleksan proces i kao takav zahteva veliku odgovornost i sistematičan pristup posrednika radi sigurne budućnosti klijenata.

Naš cilj je da svim zainteresovanim klijentima medicinske struke pružimo punu podšku u procesu zapošljavanja, usmerimo na sigurnog poslodavca i omogućimo uslove za život i rad u Nemačkom društvu.

Misija naše agencije jeste da svim kandidatima  koji žele da rade u Nemačkoj obezbedimo brzo pronalaženje posla , sigurnog poslodavca u Nemačkoj, pomoć u prikupljanju potrebne dokumentacije i laku tranziciju u Nemačko društo.